Minőségellenőrzés

A minőségellenőrzés olyan eljárás vagy eljárásrend, amelynek célja annak biztosítása, hogy a gyártott termék vagy az elvégzett szolgáltatás megfeleljen meghatározott minőségi kritériumoknak, valamint a megrendelők követelményeinek. Vállalatunk a minőségellenőrzés területén is sikeresen tevékenykedik, több, mint tíz éve. 
Pozitív eredményeinket, annak köszönhetjük, hogy előtérbe helyezzük Partnereink igényeit és mindig hosszútávú együttműködésre törekszünk. Üzletfilozófiánk alapelve, hogy munkánk során a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kívánjuk nyújtani. Nagy tapasztalattal rendelkezünk autóipari beszállítók végellenőrzésében, valamint bejövő áruk komplex ellenőrzésében. Vizuális ellenőrzést, hibaképek feltárását, műszeres vizsgálatot és termékválogatást is tartalmaz portfóliónk. Amennyiben Önnek megbízható, rugalmas és precíz cégre van szüksége minőségellenőrzési szolgáltatások területén, úgy a nap 24 órájában állunk rendelkezésére.

Fő szolgáltatások

1.) Gyártósori minőségkontroll

Az alkatrészek gyártói számára meglehetősen fontos a teljesség ellenőrzése, annak érdekében, hogy megelőzzük a költséges átdolgozásokat, árucikkek visszaküldését. A teljesség ellenőrzése a gyártási folyamat során is nagy jelentőséggel bír, hogy elkerülhetőek legyenek a hibás félkész termékeket érintő későbbi értéknövelő gyártási szakaszok.

2.) Vizuális ellenőrzés

A termelési folyamatok minőségi értékeinek javítása úgy érhető el, hogy a gyártás során vizuális ellenőrzéseket végzünk, a szemrevételezés megadott paraméterek alapján történik. A gyártott termékek végellenőrzésével kiszűrjük a hibás termékeket, ezáltal csökkentjük a vásárlói visszautasításokat, panaszokat, ebből kifolyólag emelkednek a minőségi mutatók is.

3.) Műszeres vizsgálat

Az érzékszervi vizsgálatok jellemzően nagy szórás értékekkel rendelkeznek, azért, hogy pontosabb eredményeket kapjunk, érdemes műszeres vizsgálatokat is végezni. Az ellenőrzésre váró termékek fizikai és kémiai analízise mellett, klasszikus és műszeres analitikai vizsgálatokat is folytatunk.

4.) Termékválogatás

Leggyakrabban az autóipari cégek élnek azzal a lehetőséggel, hogy egy 3. független erre szakosodott céget bíznak meg a termékválogatással. Ezt a módszert akkor szükséges alkalmazni, amikor az ügyfélnek nincsen megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerőkapacitása tartalékban arra, hogy ellenőrizze, utómunkálja vagy szétszerelje a zárolt, félkész-késztermékeket.

12 ÉRV

Kedvező árakon és kiváló minőségben dolgozunk.
Számunkra Ügyfeleink bizalma és biztonsága a legfontosabb, amelyre érvényes
Országos lefedettséggel rendelkezünk.
Ingyenes helyszíni felméréssel és tanácsadással működünk az ország bármely helyszínén.
Az elvárásokat és igényeket részletesen és pontosan mérjük fel.
A szolgáltatási specifikációkat és munkaszervezési terveket gondosan elkészítjük.
Kiemelt hangsúlyt fektetünk a személyes és rendszeres kapcsolattartásra, visszajelzésekre, amelyekre azonnal reagálunk.
Tevékenységünk során a legújabb környezetbarát technológiát alkalmazzuk.
A minőséget folyamatosan ellenőrizzük és lépést tartunk a piac fejlődésével.
Munkatársaink motiválása és folyamatos képzése biztosítja a munka hatékonyságát.
Komplex szolgáltatásunk költséghatékonyságot eredményez.
Egyéni, speciális elvárásokat is teljesítünk, nincs számunkra lehetetlen.