HÍREK & MÉDIA

Nem lehet eleget beszélni róla: Újra a kézhigiéniáról

A feladat egyszerű: alapos, legalább 20 másodpercig tartó, szappanos kézmosás, majd alapos kézszárítás. Valószínűleg, ha álmunkból felébresztenek is el tudjuk mondani az iránymutatást, de vajon betartjuk- e őket?

Baktériumok rejtekhelyei az irodában

2021.01.28.
Már a covid megjelenése előtt is előfordult, hogy a munkahelyünkön elkaptunk valami bacit. Ami nem is meglepő, hiszen az irodában számtalan olyan hely van, ahol a kórokozók, baktériumok megbújhatnak.

Higiénia a nyilvános mosdókban: papírtörlő vagy kézszárító?

2021.01.15.
A kézmosás fontosságát harsogja minden média, ám egy másik, igen fontos mozzanatról viszonylag keveset beszélünk, pedig szorosan összekapcsolódik a kézhigiénival. Ez pedig nem más, mint a kéz szárítása kézmosás után.

Folyamatos fertőtlenítés, covid mentes övezet - Első a biztonság az ajándékok beszerzésének utolsó hajrájában is!

2020.12.15.
A koronavírus idén a feje tetejére állította az egész világot, mégis van, ami nem változott. Karácsonyi pörgés, utolsó pillanatos ajándék vásárlás, zsúfolt pláza. Fertőtlenítés és távolságtartás. Hogyan lesz biztonságos és covid mentes a bevásárlás?

Fertőtlenítés - sport - Covid - Ki lesz a befutó?

2020.12.07.
A megfelelő fertőtlenítés minden korábbinál nagyobb hangsúlyt kap az idei évben. Na de hogyan lehet ezt megoldani egy profi sporteseményen? Fertőtlenítés - sport - Covid - Ki lesz a befutó?