About Us

A MasterClean Kft. egy gyorsan fejlődő, folyamatosan bővülő, 100% -ban magyar tulajdonban lévő cég, mely több mint 18 éve kezdte meg működését és nyújtja szolgáltatásait ügyfeleinek: teljes körű takarítási, zöldterület-gondozási valamint vagyonvédelmi, műszaki karbantartási és létesítménygazdálkodási szolgáltatást is nyújt.
1 Millió négyzetméter
18 Év
tapasztalat
100%
Magyar

12 ÉRV

Kedvező árakon és kiváló minőségben dolgozunk.
Számunkra Ügyfeleink bizalma és biztonsága a legfontosabb, amelyre érvényes
Országos lefedettséggel rendelkezünk.
Ingyenes helyszíni felméréssel és tanácsadással működünk az ország bármely helyszínén.
Az elvárásokat és igényeket részletesen és pontosan mérjük fel.
A szolgáltatási specifikációkat és munkaszervezési terveket gondosan elkészítjük.
Kiemelt hangsúlyt fektetünk a személyes és rendszeres kapcsolattartásra, visszajelzésekre, amelyekre azonnal reagálunk.
Tevékenységünk során a legújabb környezetbarát technológiát alkalmazzuk.
A minőséget folyamatosan ellenőrizzük és lépést tartunk a piac fejlődésével.
Munkatársaink motiválása és folyamatos képzése biztosítja a munka hatékonyságát.
Komplex szolgáltatásunk költséghatékonyságot eredményez.
Egyéni, speciális elvárásokat is teljesítünk, nincs számunkra lehetetlen.

Munkakultúra

Munkatársaink területük kiemelkedő szakemberei. Csapatunk szakképzettsége, sokéves tapasztalata és rugalmassága mellett függetlenített minőségbiztosítási rendszerünk szavatolja a folyamatos magas színvonalú szolgáltatást.
Üzletfilozófiánk egyik alapköve a folyamatos fejlődés. Eszerint nem csak munkatársaink fejlesztésére fordítunk nagy figyelmet, de a technológia fejlődéssel, az újabb eszközök és felszerelések piaci megjelenésével is folyamatosan lépést tartunk.

Minőségpolitika

A minőség iránt való elkötelezettségünk mind a menedzsment mind a dolgozói gárda hozzáállásában és munkájában is nagy hangsúlyt kap. Letisztult munkafolyamatok, könnyen kezelhető dokumentációs rendszer szerint végezzük munkánkat.
MSZ EN ISO
9001
MSZ EN ISO
14001
MSZ EN ISO
28001
MSZ EN ISO
27001
Folyamatosan új célokat tűzünk ki, minőségpolitikánkat a cég minden dolgozója számára hozzáférhetővé tesszük, és tartalmát rendszeresen fejlesztjük.

A minőségbiztosítási rendszerünk fontos részét képezik a dolgozók számára megszervezett szakmai képzések, munka-, tűz-, és balesetvédelmi oktatások, illetve a különböző témában megrendezésre kerülő tréningek.

Belső minőségügyi auditok során ellenőrizzük, korrigáljuk és fejlesztjük minőségügyi rendszerünket.

Megbízóink megelégedettségét időszakonként felülvizsgáljuk a visszajelzésekre azonnal reagálunk. Partneri kapcsolatainkat a tökéletességre való törekvés jellemzi.

Tanúsítványok & kamarai tagságok

Társadalom & környezet

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

A társadalmi felelősségvállalás vállalati kultúránk szerves részét képezi, mely tevékenységünket szeretnénk a jövőben folyamatossá tenni.
Cégünk menedzsmentje 2012-ben a társadalmi felelősségvállalás elvét követve úgy döntött, hogy a karácsonyi ajándékozásra szánt keretösszeget jótékony célra, a Heim Pál Gyermekkórház
Környezetvédelem

Cégünk vezetősége a környezettudatos szemlélet további erősödését tekinti az egyik legfontosabb hosszú távú célkitűzésének.

Az innovatív zöld technológiák a magas szintű minőségi megvalósításunk fő alkotóelemeit képezik. A fejlett technikai színvonalat képviselő, esztétikus és környezetbarát ECHO takarítógépeink.