Masterclean

Elérhetőség
+36 1 790 4526

Technológia

A takarításhoz használt tisztítószerek, gépek

Takarítási tevékenységünket a legmagasabb szintű környezetvédelmi szempontoknak megfelelő ipari tisztítószerekkel és gépekkel végezzük, amelyek biztosítják az optimális tisztaságot és állagmegóvást. Az általunk használt gép márkák közül a Tennant, Ghibli, Fiorentini, Nilfisk gépeket preferáljuk.

Tisztítószerek vonatkozásában a Kiehl, Tork, Ecolab, Johnson & Johnson márkák termékeit, amelyek a több éves tapasztalat során bizonyították kiválóságukat. Egészségügyi járványok esetén antibakteriális és virocid kéztisztító termékeket biztosítunk megrendelőink számára.

Tisztítószereink hatékonyságát objektív módon évente 2 alkalommal külső szakértő bevonásával felülvizsgáltatjuk, így ezen területek bakteriális fertőzés kockázatát indikátorok segítségével prezentáljuk.

A takarítási területeken az általunk használt tisztítószerek, gépek, eszközök rendelkeznek biztonsági adatlappal, melyek használati dokumentációja helyszíneinken megtalálható.

Beszállítóinkkal több éves, jól működő, stabil partnerkapcsolatot ápolunk, kiválasztásuknál a minőség, megbízhatóság, költséghatékonyság, korrektség és a jó referenciák domináltak.

Gépjárműflotta

Szolgáltatásainkat országos lefedettséggel biztosítjuk. Megbízóink kéréseit gyorsan, azonnal teljesítjük, ebben nagy segítséget jelent igényesen kivitelezett, egységes arculattal rendelkező gépjármű állományunk és a nap 24 órájában rendelkezésre álló területi vezetőink.

Takarító személyzet, ellenőrzési folyamat és munkairányítás

A takarítás elvégzésének dokumentációját a helyszínen kihelyezett takarítási napló, jelenléti ív, formanyomtatványok vezetésével kívánjuk megvalósítani. A takarító személyzet munkáját, illetve az üzemeltetéssel való folyamatos kapcsolattartást a területi vezető és csoportvezető segíti, aki a nap bármely órájában elérhető vis major vagy egyéb események bekövetkezésekor.

Tevékenységünkhöz szakmailag felkészült, több éves gyakorlattal illetve erkölcsi bizonyítvánnyal és rendezett munkaviszonnyal rendelkező munkatársakat biztosítsunk.

A takarító személyzet kulturált megjelenése alapvető szempont munkavégzésünk során, ezért minden alkalmazottunk a kültéri és beltéri munkavégzéshez igazodva kötelezően egyedi formaruhát visel. Munkaruháink könnyen kezelhetőek és tisztán tarthatók, kényelmes anyagból készülnek a balesetvédelmi előírásoknak is megfelelve, külön a női és külön a férfi dolgozóink részére több garnitúrában legyártva.

Munkatársaink kompetenciáinak fejlesztése szempontjából fontosnak tartjuk a képzést, amelynek lényeges részét képezi a gyakorlati oktatás. Titoktartásra (lopási nyilatkozat, alkohol szonda alkalmazása) dolgozóinkkal nyilatkozatot iratunk alá, amelyben kötelezik magukat, hogy az munkavégzés során birtokukba került információkat – a munkahely megszűnése után sem – adják ki harmadik fél számára.

Ügyfél-kapcsolattartás

A gyors, hatékony kapcsolattartás érdekében, egyszerűsített kommunikációs rendszert alakítottunk ki, így egy arra kijelölt ügyfél-kapcsolattartó munkatársunk látja el az ügyfelünk kéréseivel, kérdéseivel kapcsolatos feladatokat.