Masterclean

Elérhetőség
+36 1 790 4526

Magunkról

 

A MasterClean Kft. egy gyorsan fejlődő, folyamatosan bővülő, 100% -ban magyar tulajdonban lévő cég, mely több mint 13 éve kezdte meg működését és nyújtja szolgáltatásait ügyfeleinek: teljes körű takarítási, zöldterület-gondozási valamint vagyonvédelmi, műszaki karbantartási és létesítménygazdálkodási szolgáltatást is nyújt.

Az általunk napi szinten kezelt területek nagysága majdnem 1.000.000 m2.

Cégünk és szolgáltatásaink az ország egész területén elérhetőek. Megbízóink részére az ország bármely pontján biztosítani tudjuk szolgáltatásunk ellátását a nap 24 órájában, az év minden napján (beleértve a munkaszüneti napokat is) állunk ügyfeleink rendelkezésére. Átlagosan 2-3 nagytakarítást végzünk vállalási helyszínenként évente.

A MasterClean munkatársainak felkészültsége és szaktudása, vezetőink magas képzettsége, rugalmassága, minőségpolitikánk garantálja, hogy Ügyfeleink egy magas színvonalú szolgáltatási csomagot kapjanak.

Üzletfilozófiánk egyik alapelve, hogy folyamatosan lépést tartunk a szolgáltatásainkhoz szükséges technológiák fejlődésével, a legújabb eszközök és felszerelések piaci megjelenésével.

Legfőbb értékünk az évek során Megbízóinkkal kialakított, kölcsönös, bizalmi alapokon nyugvó, hosszú távú kapcsolat.

Évente újabb minőségügyi célokat tűzünk ki, melyekhez a szükséges feltételeket megteremtve fenntartjuk, illetve fejlesztjük szakmai tudásunkat, humán erőforrásainkat.

Vállalási díjainkat a megrendelőink igényeit figyelembe véve, a választott szolgáltatás által megkövetelt, legoptimálisabb szakmai tudás és technológia mellett alakítjuk ki.

Tevékenységünk minőségének állandó javításával partnereink maximális megelégedettségére törekszünk, és a változó igényeihez gyorsan alkalmazkodunk.