Masterclean

Elérhetőség
+36 1 790 4526

Környezetvédelem

Cégünk vezetősége a környezettudatos szemlélet további erősödését tekinti az egyik legfontosabb hosszú távú célkitűzésének.

Az innovatív zöld technológiák a magas szintű minőségi megvalósításunk fő alkotóelemeit képezik. A fejlett technikai színvonalat képviselő, esztétikus és környezetbarát ECHO takarítógépeink egy új fejezetet teremtettek a napi takarítás fejlődésében, hiszen a víz elektromos aktivizálásán keresztül fejtik ki tisztító hatásukat, 70%-kal kevesebb víz használatával.

Beszállítóink és partnereink termékpalettáján is előnyben részesítjük a környezetbarát anyagokat, tisztítószereket, eszközöket, és keressük az innovatív megoldásokat. Általunk is bevezetésre került a világújdonságnak számító, a környezetvédelem és költséghatékonyság jegyében kifejlesztett Ionator EXP, mely vegyszer hozzáadása nélkül, sima csapvíz használatával tisztítja és hatástalanítja a kórokozókat.

Fontos munkatársaink naprakész szakmai felkészültsége, ezért rendszeresen szervezünk továbbképzéseket, tréningeket a jól bevált európai környezetbarát alternatívák és megoldások megismerése és elsajátítása érdekében.

A megszerzett tapasztalatokat felhasználjuk a mindennapi tevékenységünk elvégzése során.

A környezetvédelmi jogszabályok figyeléséről és betartásáról akkreditált partnerünk gondoskodik, aki éves auditok keretében ellenőrzi az általunk használt ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer, és az általunk vállalt környezetvédelmi célkitűzések teljesítését.